Logo Nirak produktion

Start | Om Nirak Produktion | Tjänster | Galleri | Kontakt

   
   

Logotyper

Nirak produktion skapar en logotyp som passar ditt företag och din målgrupp. Hela syftet med en logotyp är att porträttera ert företag och era värderingar i ett grafiskt märke. Vi diskuterar tillsammans fram vad ni tycker är det viktigaste med er verksamhet och hur ni vill att omvärlden ska uppfatta er genom er logotyp.

Utifrån era önskemål och Niraks kunnande skapar vi sedan en logotyp som ni sedan kan använda på allt från visitkort och brevpapper till hemsidan och t-shirtar.

Vi kan även hjälpa dig att göra om eller uppdatera din gamla logotyp för att fräscha upp företagets image.

Men du behöver inte ha ett företag för att ha nytta av att ha en logotyp eller grafisk profil. Är du i jobbsökartagen kan det vara idé att ha ett märke som representerar dig och din personlighet när du skickar ut brev och ansökningar.


Prickar

 

Grafiska profiler

Nirak produktion kan, utifrån din nuvarande eller nyskapade logotyp, skapa en komplett profil till dig och ditt företag. Din grafiska profil gör att företaget visar ett samlat och konsekvent utseende i all kommunikation med omvärlden.

I den grafiska profilen presenteras hur du ska använda logotypen och andra grafiska element på allt från visitkort, brevpapper, kuvert och t-shirtar till bilar, pennor och er hemsida.

Nirak produktion ser till att du får med dig allt du behöver för att kunna lämna in dina beställningar till tryckeriet.


Prickar

 

Hemsidor

Ditt företag behöver ett fönster både in och ut mot omvärlden. En hemsida är idag en självklarhet för många företagare. På din hemsida kan du presentera dig själv och din verksamhet eller ditt företag och vad ni har att erbjuda.

Många kunder söker idag på nätet efter det företag som kan erbjuda dem vad de söker. Oavsett om ditt företag sysslar med hårklippning, blommor eller tillverkning av skruvar så finns det en mening med att finnas på nätet.

Dina framtida kunder kanske söker kontaktuppgifter till dig, vägbeskrivning eller vad dina tjänster kostar.

Nirak produktion gör ett förslag på layout till din hemsida utifrån vilka önskemål du har. Därefter arbetar vi fram hemsidan och för en ständig diskussion med dig genom hela processen så att du har möjlighet att vara med och påverka för att få det du vill ha.


 

Priser

Priset för tjänsterna varierar beroende på omfattningen av arbetet. Därför vill jag gärna ha ett samtal med dig som kund om vad det är du söker och vill ha innan jag kan ge dig ett pris. Utifrån det ger jag dig sedan en offert på vad arbetet kommer att kosta.

 

Prickar

© Nirak Produktion 2010